Info SH

La campanya Senderisme Hivernal al Pirineu 2011-2012 (SH) és una iniciativa de l’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme.

La campanya es desenvolupa al Pirineu de Lleida, concretament a les comarques de l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran. Ambdós territoris són coneguts pels seus paisatges d’alta muntanya, per la seva natura salvatge i pel seu ric patrimoni cultural, arquitectònic i etnogràfic. Els itineraris que us proposem us permetran caminar per aquests paisatges nevats contemplant l’encant i l’espectacular aspecte del Pirineu a l’hivern, ja sigui amb raquetes de neu o sense.

Aquesta és una gran oportunitat per viure noves i emocionants experiències. En tot moment estareu acompanyats de guíes interpretadors que us ensenyaran i us explicaran curiositats de la flora i la fauna pirinenques, apendreu a reconèixer restes i rastres sobre la neu i escoltareu les històries i llegendes d’aquestes valls i muntanyes, entre moltes altres coses.

Hem dissenyat un calendari on les excursions estan repartides per temàtiques específiques. En els itineraris de natura el centre d’interès serà el reconeixement de petjades i restes de fauna, així com el coneixement dels seus comportaments i els llocs on habiten. En els de fotografia l’objectiu serà retratar els paisatges i racons més bonics; tindreu el suport d’un guía-fotògraf que us ensenyarà les tècniques fotogràfiques, ja sigui amb càmares compactes o réflex. En els itineraris nocturns l’interès es centra en la pròpia experiència de caminar de nit a la llum de la lluna; us explicarem llegendes i deixarem anar la nostra imaginació envoltats d’estrelles i dels sorolls de la nit.

En aquest blog trobareu tota la informació necessària. El calendari, les fitxes dels itineraris i l’enllaç als webs dels establiments col·laboradors. Si us allotgeu en algun d’aquests tindreu un important descompte en les excursions! Si voleu més informació també podeu trucar al 620 81 61 84 ó al 600 02 59 18

Us esperem!

———————————————————————————————————————————

 La campaña Senderismo Invernal en el Pirineo 2011-2012 (SH) es una iniciativa de la Asociación Catalana de Empresas de Senderismo.


 La campaña se desarrolla en el Pirineo de Lleida, concretamente en las comarcas de la Alta Ribagorça y el Valle de Aran. Ambos territorios son conocidos por sus paisajes de alta montaña, por su naturaleza salvaje y por su rico patrimonio cultural, arquitectónico y etnográfico. Los itinerarios que te proponemos te permitirán caminar por estos paisajes nevados contemplando el encanto y el espectacular aspecto del Pirineo en invierno, ya sea con raquetas de nieve o sin ellas.


 Esta es una gran oportunidad para vivir nuevas y emocionantes experiencias. En todo momento estaréis acompañados de guías interpretadores que os enseñarán y os explicarán curiosidades de la flora y la fauna pirenaicas, aprender a reconocer restos y rastros sobre la nieve y escucharás las historias y leyendas de estos valles y montañas, entre muchas otras cosas.


 Hemos diseñado un calendario donde las excursiones están repartidas por temáticas específicas. En los itinerarios de naturaleza el centro de interés será el reconocimiento de huellas y restos de fauna, así como el conocimiento de sus comportamientos y los lugares donde habitan. En los de fotografía el objetivo será retratar los paisajes y rincones más bellos; tendréis el apoyo de un guía-fotógrafo que os enseñará las técnicas fotográficas, ya sea con cámaras compactas o réflex. En los itinerarios nocturnos el interés se centra en la propia experiencia de caminar de noche a la luz de la luna; os explicaremos leyendas y soltaremos nuestra imaginación rodeados de estrellas y de los ruidos de la noche.


 En este blog encontrareis toda la información necesaria. El calendario, las fichas de los itinerarios y el enlace a las webs de los establecimientos colaboradores. Si os alojais en alguno de estos tendreis un importante descuento en las excursiones! Para más información también podeis llamar al 620 81 61 84 ó al 600 02 59 18.

Os esperamos!

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: